Atag

ATAG Verwarming Nederland B.V. is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen en zonne-energiesystemen. ATAG bedient hiermee zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Naast Nederland worden de toestellen inmiddels in vele Europese landen verkocht.

 
 

 E-serie

De E-serie van Atag bestaat uit cv-ketels met enorme prestaties. Leverbaar in verschillende vermogens is de E een alleskunner, geschikt voor gebruik in een appartement of tussenwoning of zelfs een vrijstaande woning!
De cv-ketels uit de E-serie leveren snel voldoende warm water voor een heerlijke douche en ook het snel vullen van een ligbad is geen probleem.
Atag heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid in de breedste van het woord: de beste prestaties leveren met een geringe energie-inspanning en weinig onderhoud gedurende de gehele levensduur.

Klik hier voor de productflyer van de Atag E-serie

Atag E-serie   

Q-serie

De norm voor warmtekwaliteit wordt bepaald door de Q-serie van Atag: cv-ketels die snel en veel warm water leveren. Een comfortabele en krachtige douchestraal geeft een gevoel van power, en een snel gevuld bad het ultieme gevoel van luxe. Hierbij is ook het rendement op verwarming van ongekend hoge klasse.
De cv-ketels uit de Q-serie hebben direct warm water beschikbaar voor meerdere afgiftepunten tegelijkertijd. Tel hier het lage energieverbruik van de cv-ketel bij op en u heeft de absolute top in het ATAG-assortiment te pakken.
De Q is ook geschikt voor het aansluiten van de MadQ-regelaar om vloer-, wand- en plafondverwarming aan te sturen. Hoe lager de temperatuur in het afgiftesysteem, hoe hoger het rendement.

Klik hier voor de productflyer van de Atag Q-serie

Atag Q-serie   

Zonneboiler

ATAG onderschrijft het belang om zuinig en duurzaam met energie om te gaan. Eigen research en ontwikkeling hebben geresulteerd in drie hoogwaardige oplossingen voor warm water, de EcoNormII, CBSolarII en CBHotTop zonneboilers. Deze zonneboilers functioneren altijd in combinatie met een combiketel (EcoNorm en CBSolar) of soloketel (CBHotTop).

  • EcoNormII , liggende standaard zonneboiler

  • CBSolarII , staande standaard zonneboiler

  • CBHotTop: de CV-zonneboiler met maximaal warmwatercomfort

Klik hier voor de productflyer van de Atag zonneboilers